Ingrediente:

  • 400 grame de mușchi de vită fript, tăiat în fâșii
  • 1 lingură făină de porumb
  • 2 lingurițe ulei de măsline
  • 4 lingurițe suc de lămâie
  • 1 lingură sos de soia
  • 2 linguri miere
  • 1 pungă mix de salate
  • 220g roșii cherry, tăiate pe jumătate
  • 1 avocado, tăiat în bucăți

Preparare:

  1. Presară făina de porumb peste mușchiul de vită tăiat fâșii.
  2. Încinge o tigaie la foc mare, adaugă uleiul și pune carnea de vită la fript până este bine făcută.
  3. Amestecă sucul de lămâie, sosul de soia și mierea într-un castron. Adaugă amestecul peste carnea din tigaie și mai ține pe foc până ce sosul se îngroașă.
  4. Pune frunzele de salată într-un castron și adaugă friptura de vită, roșiile și bucățile de avocado.
  5. Servește cu pâine integrală.

Informații nutriționale:

  • Energie: 374kcal
  • Proteine: 27g
  • Grăsimi: 16g
  • Sursă de fibre și vitamina C, fier și folat