*rețetă recomandată după vârsta de 9 luni

Ingrediente:

50gr arpacaș

1 lingură de ulei de măsline

1 bucată mică de țelină

1 ceapă

1 morcov

1 bucată mică de praz

Cimbru

Pătrunjel

O jumătate de piept de pui

1.2l de supă de legume

Preparare

Spală arpacașul într-o sită, de mai multe ori, cu apă rece.

Încălzește uleiul într-o tigaie, la foc mediu, și sotează ușor țelina, ceapa, morcovul, prazul, toate tăiate cubulețe. Adaugă și cimbrul. Sotează pentru 5 minute pană ce legumele se înmoaie.

Toarnă supa de legume pește legumele sotate, adaugă arpacașul, pieptul de pui tăiat cubulețe și lasă-le să clocotească. Redu focul și lasă supa să fiarbă ușor până ce carnea și legumele sunt foarte fragede.

Adaugă pătrunjelul tocat mărunt.

Informații nutriționale/porție:

Energie: 134 kcal

Proteine: 10gr

Carbohidrați: 18gr

Grăsimi: 3gr

Sursă de fibre