A intrat în luna a noua de sarcină, dar Carmen Brumă arată spectaculos și este la fel de ocupată ca întotdeauna. Implicată în campania ”Importanța nutriției în primele 1000 de zile”, vedeta tv ne-a vorbit despre un stil de viață sănătos încă din timpul sarcinii, despre pregătirea pentru naștere și despre greșelile pe care ar vrea să le evite când va veni pe lume ”Vasilică 2014”.

Nu are încă un nume pentru băiețelul pe care îl alintă ”Vasilică 2014”, dar acesta este singurul capitol la care Carmen Brumă nu și-a făcut temele deocamdată. Viitoarea mămică s-a pregătit temeinic pentru sarcină cu luni înainte de eveniment și s-a hrănit sănătos pe tot parcursul sarcinii (nici nu ne-am fi așteptat la altceva de la ea). A luat doar 8 kilograme până acum, mâncând pentru doi, nu cât doi, și a controlat fiecare calorie și nutrient din farfurie, pentru a se asigura că bebelușul se dezvoltă sănătos.

A citit mult, s-a documentat serios și a elaborat un întreg set de reguli de creștere a copilului. Băiețelul ei și al lui Mircea Badea nu va dormi cu părinții în pat, nu va primi dulciuri ”pe tura lor” și nu se va împrieteni cu suzeta!

Carmen, care își dorește să nască natural, este la fel de categorică și privința prezenței lui Mircea în sala de naștere: ”Exclus! Tatăl copilului nu va fi nici măcar pe coridorul către sala de nașteri!” – spune ea, mai în glumă, mai în serios. ”Nașterea este un moment de mare intimitate, în care ai nevoie doar de personalul medical. Din punctul meu de vedere, tatăl copilului nu are ce căuta acolo, ar fi doar un stres suplimentar” – a mărturisit Carmen, care ne-a mai vorbit despre creșterea copilului, pregătirea pentru naștere și ritualurile de îngrijire din timpul sarcinii: